Xando is per 1 januari 2023 overgegaan in Pro School. Ben je een zakelijke Xando klant? Neem contact op met Pro Warehouse »

Zakelijke

netwerkoplossingen

Stabiele en veilige netwerkverbindingen zijn van wezenlijk belang, ook voor bedrijven. Daar hoort ook een goed WiFi netwerk bij. Xando realiseert op maat veilige en stabiele netwerken met netwerkapparatuur van Ubiquity. Netwerkapparaat van Ubiquity zoals switches, access points en camera's zijn van goede kwaliteit en betaalbaar. Xando heeft een dealerschap en is een officiële reseller van het merk Ubiquiti.

Netwerkoplossingen Ubiquiti

Bekijk welke Access Points en andere netwerkapparatuur zoals Telefoons, Switches en Camera's geschikt kunnen zijn voor uw bedrijf.

UniFi

Betrouwbaar, veilig en betaalbaar

Onder de noemer UniFi biedt Ubiquity een omvangrijke reeks netwerkproducten aan voor een compleet bedrijfsnetwerk. De apparatuur is betaalbaar, schaalbaar en stabiel. Het beheer van het netwerk vindt centraal plaats. Wijzigingen en updates zijn eenvoudig door te voeren. Xando heeft de expertise in huis om uw bedrijfsnetwerk te (her)ontwerpen, de netwerkapparatuur te installeren en op verzoek te beheren.

Kom meer te weten over een veilig, betrouwbaar en betaalbare netwerkoplossing!


UID

WiFi

De gemakkelijkste, snelste en veiligste manier om verbinding te maken met uw zakelijke wifi.

One-click WiFi Connection
Maak verbinding en verifieer uw toegang onmiddellijk.

Multi-platform Support
Beschikbaar voor iOS-, Android-, macOS- en Windows-apparaten.

UID

Access

Beheer uw toegangscontrolesysteem veilig. Laat medewerkers deuren ontgrendelen met hun telefoon, NFC-kaart of een aantal andere eenvoudige authenticatiemethoden.

Authentication Methods
Tik op uw mobiele apparaat, NFC-kaart, voer een pincode in of zwaai met uw hand om toegang te krijgen.

Remote Access
Begroet gasten vanaf je mobiele apparaat wanneer ze bellen via een UA Pro-lezer.

Universal Directory (UD)

View and manage all of your users, groups, and devices from a central platform. Import them directly or integrate UD with an existing directory.



Lifecycle Management (LCM)

Snel en veilig gebruikers toevoegen, bewerken en verwijderen. Stroomlijn in- en uitstapprocessen door automatisch toegang tot resources en services af te stemmen op de rol en status van een persoon (bijv. netwerk- en deurtoegang, gebruik van cloudapplicaties, AD, LDAP, enz.).

UID

VPN

Altijd en overal toegang tot het VPN van uw organisatie met een enkele klik.

One-click VPN Connection
Maak direct verbinding en verifieer uw toegang.

Multi-platform Support
Available for iOS, Android, macOS, and Windows devices.