Xando is per 1 januari 2023 overgegaan in Pro School. Ben je een zakelijke Xando klant? Neem contact op met Pro Warehouse »

De beste tools voor je bedrijf, nu met flexibele financiering.

Met Apple Financial Services is het nog eenvoudiger om Apple producten op een kosteneffectieve manier in je organisatie of instelling te introduceren.

Apple
Financial Services

biedt een bedrijf enorm veel flexibiliteit. Zo kun je nu de juiste devices aanschaffen precies wanneer het uitkomt, geheel in lijn met de groei van je bedrijf.

Wat is Apple Financial Services?

Apple Financial Services is een financiële oplossing die het eenvoudig en betaalbaar maakt om aan de slag te gaan met Apple-apparatuur, en de service en support van Xando. 

De duurzaamheid van Apple-apparatuur zorgt voor een hoge restwaarde op deze producten. Apple Financial Services houdt al rekening met deze uiteindelijke restwaarde van de apparaten en biedt lease in verschillende mogelijkheden.

Innovatieve betalingsschema’s.

Apple producten zijn ontworpen om lang mee te gaan en hebben een hoge restwaarde. Een slimme investering dus. Apple Financial Services houdt rekening met deze langdurige waarde, wat interessant is voor de financiële structuur van je bedrijf of organisatie.

Duidelijke contracten.

Je kunt op een eenvoudige, flexibele en prettige manier gebruikmaken van alle technologie die je organisatie of instelling nodig heeft, precies zoals je van Apple kunt verwachten.

Flexibele termijnen.

Je kunt de termijnen aanpassen aan de behoeften van je organisatie of instelling. Apple Financial Services biedt klantvriendelijke opties voor het beëindigen van de termijn, zodat je kunt bijsturen op veranderingen. Jij bepaalt wanneer het tijd is om over te stappen op andere devices.

Voordelen van Apple Financial Services

Apple Financial Services is dus helder, overzichtelijk en flexibel betalen voor het gebruik van Apple producten:

  • Kies de looptijd die bij je past: van 12 tot 48 maanden. Aan het einde van de looptijd zijn de keuzes flexibel.
  • Een aantrekkelijke prijs dankzij een hoge restwaarde. De restwaarde van de producten wordt aan het begin van de overeenkomst meegerekend, waardoor het kostenplaatje altijd aantrekkelijk is.
  • Geen eenmalige kosten dus geen financiële risico’s. De vaste maandelijkse kosten zijn voorspelbaar en overzichtelijk.
  • Geef medewerkers de kans om op hun eigen manier te werken met vertrouwde devices. Je kunt alle Apple devices financieren met AFS en dus de perfecte combinatie voor jouw medewerkers maken.

Kom meer te weten over Apple Financial Services en hoe wij jouw bedrijf verder kunnen helpen. Neem vrijblijvend contact op voor een inspirerend gesprek!

Bedrijf

Met Apple Financial Services kun je plannen maken voor de lange termijn en tegelijkertijd beslissingen nemen op de korte termijn om je bedrijfsdoelen te realiseren.

Of je nu een nieuwe strategie ontwikkelt of de nieuwste Apple technologie snel wilt toepassen in je bedrijf, met Apple Financial Services kun je altijd de beste beslissingen nemen.