Xando is per 1 januari 2023 overgegaan in Pro School. Ben je een zakelijke Xando klant? Neem contact op met Pro Warehouse »

Beheer van Apple devices voor je bedrijf.Xando Jamf MSP partner

Apparaatbeheer hoeft geen tijdrovende job te zijn! Met Mobile Device Management-systeem Jamf maak je het instellen en beheren van de Apple-apparaten binnen jouw organisatie eenvoudig. Zo kun je je waardevolle tijd weer in andere belangrijke zaken steken!

Configuratie

Configureer snel dezelfde instellingen op al je devices, zoals wifi en e-mail.

Voorraad

Verzamel automatisch gegevens over de hardware, software en beveiligingsconfiguratie van je Apple devices.

Wi-Fi configuratie

Stel uw apparaten in om automatisch lid te worden van uw beveiligde draadloze netwerken. Jamf Now ondersteunt WEP-, WPA- en WPA2-beveiliging. Er is geen limiet aan het aantal netwerken dat u kunt toevoegen. Uw medewerkers zullen u bedanken.

Beheer

Implementeer apps draadloos en wijs licenties aan andere medewerkers toe – gewoon vanaf een centrale locatie.

Bescherming

Beveilig je gevoelige gegevens, dwing het gebruik van toegangscodes af en vergrendel en wis devices op afstand.

Enrollment

Registreer eenvoudig iPad-, iPhone- of Mac-apparaten in uw Jamf Now-account. Stuur gebruikers naar de inschrijvings-URL van uw organisatie en zij worden door het proces geleid. Als u meerdere blauwdrukken hebt gemaakt, is dit geen probleem. Gebruikers kunnen de juiste configuratie selecteren.

Zero-touch

implementatie

Breng de implementatie naar het volgende niveau. Doe het als een "pro" met Apple's geautomatiseerde MDM-registratie, onderdeel van Apple Business Manager. Door Jamf Now samen met zero-touch-implementatie in te zetten, krijgen gebruikers binnen enkele minuten de tijd met een volledig geconfigureerd apparaat - zonder het ooit aan te raken!

Blauwdrukken

Begin met een blauwdruk om een ​​groep apparaten aan te passen, specifieke apps, beperkingen en instellingen in te zetten zoals u wilt. Stel extra blauwdrukken in om andere apparaten met verschillende behoeften te ondersteunen. Het is efficiëntie op zijn best.

Email configuraties

Automatisch bedrijfs-e-mailaccounts configureren op al uw Apple-apparaten. Jamf Now ondersteunt Microsoft Exchange, Google Mail, Yahoo! Mail en alle IMAP- of POP-mailaccounts.

App distributie

Installeer automatisch apps uit de App Store op al uw apparaten. Meld u aan bij Apple's Volume Purchasing, onderdeel van Apple Business Manager, om apps te kopen en deze via de ether te verspreiden - geen Apple ID vereist. Reclaim en wijs apps opnieuw toe aan nieuwe werknemers, zodat uw investering voor u blijft werken. Installeer daarnaast apps die niet beschikbaar zijn in de App Store, zoals Microsoft Office, Adobe's Creative Suite en Google Chrome met het Jamf Now Plus-abonnement.