iPhone SE

Val voor de power. Val voor de prijs.

iPhone SE 3rd gen - 64GB - PRODUCT RED

iPhone SE

 • 4,7‑inch Retina HD‑display
 • Geavanceerd single camera-systeem met 12‑MP camera (groothoek), SlimmeHDR4, Fotografische stijlen, Portretmodus en 4K‑video tot 60 bps
 • 7‐MP FaceTime HD-camera met Slimme HDR 4, Fotografische stijlen, Portretmodus en 1080p video
 • A15 Bionic-chip voor razendsnelle prestaties
 • Tot 15 uur video afspelen
 • 5G voor mobiele data
 • Robuust design en waterbestendigheid volgens IP67-norm
 • Thuisknop met Touch ID voor veilige authenticatie
 • iOS 15 bevat nieuwe features waarmee je meer met iPhone doet dan ooit

Kies de opslagcapaciteit


Kies de uitvoering


€ 559,00

inclusief btw en wettelijke heffingen


in3 paypal

Wil je een op maat gemaakte offerte ontvangen?
Neem contact met ons op! iPhone SE

Meer dan
verwacht.
Voor minder
dan je dacht.

Met iPhone SE profiteer je van een bijzonder
krachtige chip in het populairste iPhone-formaat
voor de betaalbaarste prijs. Precies waar je op zat te wachten.


Design

Een prachtige
optelsom.Schitterend 4,7‑inch Retina HD-display. De
snelheid en veiligheid van Touch ID.
Waterbestendig tot 1 meter diep en 30 minuten
lang. Allemaal in een dun en licht design.Prestaties

Bedankt voor de chip, iPhone 11 Pro.


De A13 Bionic-chip is de snelste chip ooit in een smartphone. Of je nu apps opent of games speelt, je doet het allemaal met ongekende snelheid.
Camera

Lach eens naar de Portretmodus.


Dankzij het geavanceerde camerasysteem en de A13 Bionic-chip profiteer je van de Portretmodus, waarmee je het onderwerp beter laat uitkomen. Ook wanneer je selfies neemt.
Video

Video met heel, heel, heel,heel veel detail.


4K-video heeft vier keer zoveel detail als Full HD. En met QuickTake kun je in de fotomodus meteen beginnen te filmen door de sluiterknop ingedrukt te houden.

Batterij

Bingewaardige batterij.


Als je eenmaal begint met kijken, kun je maar moeilijk stoppen. Daarom kun je op iPhone SE tot 13 uur lang video’s kijken zonder opladen.

Privacy

Privacy is standaard.


Apple producten zijn zo ontworpen dat ze je privacy beschermen en jij de controle over je eigen gegevens houdt. Dat is niet altijd makkelijk, maar dit is het soort innovatie waar Apple in gelooft.

En nog veel meer moois.True Tone

Stemt dynamisch de witbalans af, zodat afbeeldingen er natuurlijker uitzien en prettiger zijn voor je ogen.

Haptic Touch

Als je een symbool ingedrukt houdt, krijg je snelle opties te zien. Door een lichte trilling voelt het net alsof je een fysieke knop indrukt.Augmented reality

Gebruik de nieuwste AR‑apps om objecten in de echte wereld te meten, sterren­beelden aan de hemel te ontdekken en nog veel meer.

Audio opnemen in stereo

Met iPhone SE kun je video’s opnemen in stereo, zodat het geluid net zo meeslepend is als het beeld.Snellere wifi en dataverbindingen

Met Wifi 6 en LTE van Gigabitklasse profiteer je van hogere download­snelheden, of je nu wifi of mobiele data gebruikt.

Audio delen

Door twee paar AirPods of twee Beats-koptelefoons met één iPhone te pairen, kun je samen met iemand naar dezelfde playlist luisteren.Dual-sim, twee nummers.

Dankzij dual‑sim met eSIM kun je op dezelfde iPhone een zakelijk nummer en een privénummer gebruiken.

Geschikt voor snelladen

Gebruik een adapter die geschikt is voor snelladen (afzonderlijk verkrijgbaar) en je zit na 30 minuten weer op 50 procent.


Jouw Apple iPhone SE kopen met de beste service!

Heb jij de perfecte iPhone SE gevonden? Bij Pro School profiteer je van de beste service, zo kun je altijd telefonisch geholpen worden door onze support afdeling of stel je vragen aan een onze Apple-specialisten. Bestellingen boven de € 100,- worden gratis thuisbezorgd! 1. iPhone SE (2e generatie) is spat‑, water‑ en stofbestendig en voldoet aan bestendigheidsnorm IP67 volgens IEC‑standaard 60529 (tot 30 minuten en 1 meter diep, getest onder gecontroleerde omstandigheden). Spat‑, water‑ en stofbestendigheid kunnen na verloop van tijd afnemen als gevolg van normale slijtage. Probeer een natte iPhone niet op te laden. Raadpleeg de handleiding voor instructies met betrekking tot reinigen en drogen. Vloeistofschade valt niet onder de garantie.
 2. Alle informatie over batterijen is afhankelijk van netwerkconfiguratie en vele andere factoren; feitelijke resultaten kunnen afwijken. Batterij kan maar een beperkt aantal keren worden opgeladen en moet op den duur mogelijk worden vervangen door een Apple serviceaanbieder. Batterijduur en het aantal keren dat de batterij kan worden opgeladen, zijn afhankelijk van gebruik en instellingen. Zie voor meer informatie apple.com/nl/batteries en apple.com/nl/iphone/battery.html.
 3. Data-abonnement vereist. LTE van Gigabitklasse is in een beperkt aantal landen en bij een beperkt aantal providers beschikbaar. Snelheden zijn gebaseerd op theoretische doorvoer en zijn afhankelijk van omstandigheden ter plaatse en provider. Neem voor meer informatie over LTE-ondersteuning contact op met je provider en kijk op apple.com/nl/iphone/LTE.
 4. Compatibel met AirPods (1e generatie of nieuwer), PowerBeats Pro, Beats Solo3 Wireless, BeatsX, Beats Studio3 Wireless en Powerbeats3 Wireless, en vereist de nieuwste versie van iOS.
 5. Voor eSIM is een mobiel abonnement vereist (mogelijk gelden er beperkingen voor het overstappen naar een andere provider en voor roaming, zelfs na het beëindigen van het abonnement). Niet alle providers bieden ondersteuning voor eSIM. Als je bij bepaalde providers een iPhone aanschaft, is eSIM mogelijk uitgeschakeld. Neem voor meer informatie contact op met je provider. Ga voor meer informatie naar support.apple.com/nl-nl/HT209044.
 6. Tests uitgevoerd door Apple in februari 2020 met prototypen van iPhone SE (2e generatie) en de software, en Apple USB‑C-lichtnetadapters (model A1720 van 18 W en model A1882 van 30 W). Snelladen is getest met iPhones waarvan de batterij volledig leeg was. Laadtijden zijn afhankelijk van omgevingsfactoren; feitelijke resultaten kunnen afwijken.