AirPods Pro

Zo klinkt vernieuwing.

AirPods Pro 2nd generation
NIEUW

AirPods Pro 2e generatie

 • Actieve ruisonderdrukking filtert ongewenst achtergrondgeluid
 • Adaptieve transparantie laat het omgevingsgeluid door, maar verzacht harde geluiden
 • Persoonlijke ruimtelijke audio met dynamische hoofdtracking zorgt ervoor dat je het geluid overal om je heen hoort
 • Verschillende oortips (XS, S, M, L). Snel toegang tot Siri, zeg “Hé Siri”
 • Touch-bediening voor extra gebruiksgemak: swipen om het volume te regelen, één keer drukken om het afspelen en de telefoon te bedienen en ingedrukt houden om tussen de luistermodi te schakelen
 • AirPods Pro en de oplaadcase zijn zweet- en waterbestendig
 • MagSafe-oplaadcase met speaker en bevestiging voor draagkoord
 • Tot 6 uur luistertijd met actieve ruisonderdrukking ingeschakeld
 • In totaal tot 30 uur luistertijd met de MagSafe-oplaadcase en actieve ruisonderdrukking ingeschakeld3
 • Simpele aansluiting, in ear-detectie en automatisch switchen
 • Audio delen tussen twee paar AirPods met je iPhone, iPad, iPod touch of Apple TV
 • ‘Zoek mijn’ met nabijheidsweergave voor AirPods Pro en ‘Nauwkeurig zoeken’ voor de oplaadcase
€ 299,00

inclusief btw en wettelijke heffingen


in3 paypal

Wil je een op maat gemaakte offerte ontvangen?
Neem contact met ons op!AirPods ProActieve ruisonderdrukking met Transparantie-modus.
Zweet- en waterbestendig. Verschillende pasvormen.

Actieve ruisonderdrukking

Geluid. Geen lawaai.

Microfoons vangen aan de buiten- en binnenkant van het oor geluid op. Voordat je dat kunt horen, gaan AirPods Pro het tegen met antigeluid.
Transparantie-modus

Hoor wat je wilt horen.

Houd de druksensor ingedrukt om te switchen naar de Transparantie-modus. Deze laat omgevingsgeluid door, zodat je weer deel uitmaakt van de wereld om je heen.
Comfort

Verschillende pasvormen.

Je kunt kiezen uit siliconen oortips in drie formaten, voor optimaal draagcomfort. Met luchtgaten in de oortips wordt de druk aan beide kanten van de oortjes gelijk gehouden.
Prestaties

Zo heb je geluid nog nooit gehoord.

De speciaal ontworpen speakerdriver, de versterker met groot dynamisch bereik en de H1‑chip zorgen samen voor de beste geluidskwaliteit. Allemaal in een compact design.
Ongekend gemak

Doet alles als vanzelf.

AirPods Pro heb je zo met je iPhone verbonden. En je kunt zelfs een nummer delen tussen twee paar AirPods of Siri je berichten laten voorlezen.

Batterij

Draadloos opladen. Eindeloos genieten.

Dankzij de draadloze oplaadcase kun je de hele dag met je AirPods Pro op pad. En hij is geschikt voor Qi-opladers.
Draadloos opladen. Eindeloos genieten.

De draad­loze oplaad­case zorgt voor meer dan 24 uur batterijduur, zodat je de hele dag met je AirPods Pro op pad kunt. En hij is geschikt voor Qi-opladers. Tot 4,5 uur luistertijd na één keer opladen, ongeveer 1 uur luistertijd na slechts 5 minuten opladen.

Jouw AirPods Pro kopen met de beste service!

Heb jij de perfecte AirPods gevonden? Bij Pro School profiteer je van de beste service, zo kun je altijd telefonisch geholpen worden door onze support afdeling of stel je vragen aan een onze Apple-specialisten. Bestellingen boven de € 100,- worden gratis thuisbezorgd!1. AirPods Pro zijn zweet- en waterbestendig voor sporten en trainingen buiten water. AirPods Pro zijn getest onder gecontroleerde omstandigheden en voldoen aan bestendigheidsnorm IPX4 volgens IEC-standaard 60529. Zweet- en waterbestendigheid kunnen na verloop van tijd afnemen als gevolg van normale slijtage. Probeer natte AirPods Pro niet op te laden. Raadpleeg https://support.apple.com/kb/HT210711 voor instructies met betrekking tot reinigen en drogen. De oplaadcase is niet zweet- of waterbestendig.

2. Werkt met iPhone 8 of nieuwer en iPod touch (7e generatie) met de nieuwste versie van iOS, en de 12,9‑inch iPad Pro (2e generatie of nieuwer), 11‑inch iPad Pro, 10,5‑inch iPad Pro, iPad (5e generatie of nieuwer), iPad Air (3e generatie) en iPad mini (5e generatie) met de nieuwste versie van iPadOS.

3. Siri is mogelijk niet overal of in alle talen beschikbaar; features kunnen per gebied variëren. Hiervoor is internettoegang vereist. Voor mobiel gebruik kunnen kosten in rekening worden gebracht.

4. Tests uitgevoerd door Apple in oktober 2019 met prototypen van AirPods Pro met draadloze oplaadcase en software gekoppeld aan een iPhone 11 Pro Max en een prereleaseversie van de software. De afspeellijst bevatte 358 unieke muzieknummers die waren gekocht in de iTunes Store (256‑Kb/s AAC). Het volume was ingesteld op 50% met actieve ruisonderdrukking ingeschakeld. Bij de tests werd audio afgespeeld totdat de batterij helemaal leeg was en de eerste AirPod Pro stopte met afspelen. De volledig lege batterijen van de AirPods Pro werden opgeladen tot 100 procent, waarna nogmaals audio werd afgespeeld totdat de eerste AirPod Pro stopte met afspelen. Dit proces werd herhaald totdat de batterijen van zowel de AirPods Pro als de oplaadcase helemaal leeg waren. Batterijduur is afhankelijk van device-instellingen, omgeving, gebruik en vele andere factoren.

5. Tests uitgevoerd door Apple in oktober 2019 met prototypen van AirPods Pro met draadloze oplaadcase en software gekoppeld aan een iPhone& 11 Pro Max en een prereleaseversie van de software. De afspeellijst bevatte 358 unieke muzieknummers die waren gekocht in de iTunes Store (256‑Kb/s AAC). Het volume was ingesteld op 50% met actieve ruisonderdrukking ingeschakeld. Wanneer actieve ruisonderdrukking en de Transparantie-modus waren uitgeschakeld, was de luistertijd maximaal 5 uur. Bij de tests werd audio afgespeeld totdat de batterij helemaal leeg was en de eerste AirPod Pro stopte met afspelen. Batterijduur is afhankelijk van device-instellingen, omgeving, gebruik en vele andere factoren.