Aan de slag

Als geen ander weten wat er nodig is om aan de slag te gaan met technologie in het onderwijs. Ons team bestaat voor het grootste deel uit mensen die zelf leraar zijn of zijn geweest. Daardoor kennen we het onderwijs van binnenuit en kunnen we effectief bijdragen aan het innoveren van onderwijs. Op basis van uw en onze expertise brengen we uw route van innoveren in kaart. Daar bestaat geen blauwdruk van. Die route is voor elke school of stichting net even anders. Daarom is alles wat we doen maatwerk. Wel hebben we vijf belangrijke onderwerpen op gedefinieerd die altijd belangrijk zijn: Aan de slag, Visie & Plan, Beheer, Scholing en Curriculum.

Advies

De maatschappij verandert continu, het onderwijs ook. Hoe geeft u digitale technologie in dit krachtenveld de relevante rol die bij uw onderwijsvorm past? Als onderwijsadviseurs stippelen we met u uit hoe u de juiste stappen zet naar onderwijs van vandaag. 

Adviseur, coach en gesprekspartner 

Klop bij ons aan met een acuut probleem of ga in gesprek over draagvlak en planning in relatie tot de effectieve inzet van technologie. De samenwerking kan de vorm krijgen van een projectgroep, workshops of bijvoorbeeld inspiratiesessies om uw leraren te begeleiden in hun ontwikkeling. Onderwerpen zijn ondermeer het leerproces, professionele ontwikkeling, het omgevingsontwerp en het meten van de voortgang. 

Team van onderwijsexperts 

Ons team van onderwijsexperts stelt gedegen kennis van zaken in dienst van uw onderwijsinstelling, visie en doelen. Denk bijvoorbeeld aan een curriculumspecialist, trainers en docenten of een persoonlijke account manager. Ons team is samengesteld uit mensen die theorie en praktijk effectief combineren, thuis zijn op het snijvlak van onderwijs en Apple producten. Het resultaat: onderwijs met het rendement dat u beoogt. 

Begeleiden is meer dan adviseren 

Stel uw vragen over onderwijs en technologie aan Pro School. U kunt het volledige speelveld bij ons onderbrengen. Dat begint met advisering, coaching en richting geven. Een traject waar we zorgvuldig tijd, aandacht en energie aan besteden. Vervolgens kunnen we als projectleider optreden, waarbij we de hele implementatie, de levering van alle Apple hard- en software, de trainingsprogramma's en de complete support voor u kunnen oppakken.

Uw route van innoveren

Leren | Lesgeven | LeeromgevingAan de slag

We brengen de huidige situatie in kaart om zo de voorwaarden op een rijtje te zetten voor een succesvolle start.

Visie en plan

We denken mee bij de uitwerking van het waarom, hoe en wat om richting te geven aan onderwijsinnovatie.

Beheer

Technologie moet het gewoon doen, daarom zorgen wij ervoor dat apparaten goed beheerd worden voor een vlekkeloze werking.

Scholing

Om de deskundigheid op peil te houden zorgen we voor op maat gemaakte trainingen die ingebed zijn in de

Curriculum

Om het onderwijs aanbod relevant te houden, denken wij mee bij ontwikkelen van leerlijnen waarbij technologie ingezet wordt.