Apple in het onderwijs

Pro School, jouw partner in onderwijs & technologie


Als geen ander weten wat er nodig is om aan de slag te gaan met technologie in het onderwijs. Ons team bestaat voor het grootste deel uit mensen die zelf leraar zijn of zijn geweest. Daardoor kennen we het onderwijs van binnenuit en kunnen we effectief bijdragen aan het innoveren van onderwijs. Op basis van uw en onze expertise brengen we uw route van innoveren in kaart. Daar bestaat geen blauwdruk van. Die route is voor elke school of stichting net even anders. Daarom is alles wat we doen maatwerk. Wel hebben we vijf belangrijke onderwerpen op gedefinieerd die altijd belangrijk zijn: Aan de slag, Visie & Plan, Beheer, Scholing en Curriculum. Lees er meer over op onze pagina 'Aan de slag'

Wie zijn wij?


Hart voor het onderwijs

Ons team bestaat voor het grootste deel uit mensen die zelf leraar zijn of zijn geweest. Daardoor kennen we het onderwijs door en door en kunnen we effectief bijdragen aan het innoveren van onderwijs. En dat doen we natuurlijk het liefste met Apple-producten, eventueel gecombineerd met oplossingen van Google of Microsoft. Uiteindelijk maakt het merk niet uit, maar wel wat je ermee wilt doen, mee wilt bereiken.

Innovatieve Apple Expert

Pro School is een succesvolle Apple Authorised Reseller en Apple Authorised Education Specialist in 2006 opgericht door Iwijn Hendriksen. Vanuit het hoofdkantoor in Zwolle bedienen we zakelijke klanten en klanten uit het onderwijs. Samen met klanten realiseren we innovatieve oplossingen en diensten.

Neem vrijblijvend contact op met één van onze Apple Education Specialists voor meer informatie.

Kenmerken van Pro School

Persoonlijk contact
Nauwe samenwerking
Onderwijsspecialisten
Actuele expertise
Scholingen op maat
Hart voor het onderwijs
Slagvaardig


Xando | Apple Authorised Education Specialist

Nationaal Programma Onderwijs (NPO)

Iedereen gelijke kansen
Alle scholen zijn plannen aan het maken om de komende twee jaar met de financiële middelen van het NPO leervertragingen in te halen. Het NPO loopt twee jaar. De extra middelen kunnen gedurende die twee jaar prima ingezet worden om structurele verbeteringen te realiseren in het onderwijs. Als AAES denken we graag met scholen mee over hoe digitale technologie daar aan kan bijdragen.

Lees verder over hoe wij scholen hierbij kunnen ondersteunen.


Technologie krijgt een steeds belangrijkere rol binnen het onderwijs. Een grote kostenpost voor educatieve instellingen, maar daar hebben wij de oplossing voor. Het resultaat?

Voordeliger en duurzamer inkopen
en makkelijker in gebruik!

Duurzamer inkopen

Wil je meer informatie over de mogelijkheden van Renewd iPads? Wij komen graag met je in contact om de voordelen te bespreken. Neem vrijblijvend contact op voor een inspirerend gesprek!

Tutorials

Hieronder vind je enkele creatieve activiteiten voor kinderen, bekijk onze tutorials!

Praktijkvoorbeeld
Apple Teacher

Bekijk een praktijkvoorbeeld van het waarom en het effect van Apple Professional Learning op leren, lesgeven en leeromgeving.

Beheer & Support

Apple apparaten staan bekend om haar gebruiksvriendelijkheid. Wij bieden oplossingen aan, waarmee het beheer van Apple apparaten eenvoudig blijft. Wij gebruiken Jamf School en Apple School Manager voor Mobile Device Management. Met onze jarenlange ervaring hierin zijn we de perfecte partner om jullie te begeleiden bij de start en het gebruik. We kunnen u volledig ontzorgen maar we bieden u ook de ruimte om op eigen benen te leren staan. Meer lezen »Jamf School Certified 2022